przez Ania3 » Cz cze 03, 2010 5:03 pm
Nie jestem z konkurencji, to głupie tak pisać, bo można już w ogóle uogólnić, że Ci co piszą pozytywnie to ludzie z Pałacu M. a Ci co piszą negatywnie to konkurencja.
Ja miałam w kwietniu spedzić w Pałacu Mrgot tydzien czasu, niestety po 2 dobach przenieślismy się do innego hotelu.
Obiekt jest naprawde ładny, ładny mały basen, z rwącą rzeką, małe ale sympatyczne jacuzzi, sauny (choć z 3 dobrze dzialała tylko jedna. Pokoje ładne, aczkolwiek dużo mniejsze niz to się wydaje na zdjęciach, a w łazience faktycznie nie pachniałao ładnie.
Na terenie hotelu nie ma wyznaczonego miejsca dla osób palących, więc życzę miłego wypoczynku zimą lub gdy pada deszcz, a ktoś musi zapalić.
Nie ma możliwości zjedzenia obiadu/kolacji.
A do centrum jest kawałek drogi.
Śniadanie było syte, ale codziennie takie samo, tylko ilość się zmniejszała o to co zjedzone, nie wiem co bym miała jeść 3 dnia, czy było by to świeże.
Podsumowująć obiekt naprawdę łady, aż szkoda że nam pobyt sie nie udał, ma potencjał, wszytsko nowe, przyjemne, stylowe, taki troszkę inny świat dostępny dla każdego, bylo mi przykro gdy musialam opuszczać to miejsce, ale załoga praktycznie nie przejęła się tym.
Więc zależy co kto lubi i jakie ma wymagania, nasze może były za duże, a do tego brzydka pogoda.
Ale mogłoby być dużo lepiej przy bardziej kompetentnej obsłudze i działajacej restauracji, i pomimo tego, że ja nie palę, to uważam, że palaczom nleży wyznaczycv jakieś miejsce do palenia.
To tyle ode mnie.