Pałac Margot

Pałac Margot

Postprzez Czeski » Wt gru 08, 2009 6:11 pm

Cześć

Zamierzam wybrać się do Karpacza i szukam fajnych apartamentów. Spodobał mi się Pałac Margot, Wielkopolska 4 http://www.karpacz.com/obiekt,Pa%C5%82ac%20MARGOT,e8cb7068,2201000.html

I teraz pytanie, czy ktoś tutaj był? I jeżeli tak, to niech napisze kilka słów o tych apartamentach. Wygląda fajnie ale wolę się upewnić :D
Czeski

Re: Pałac Margot

Postprzez Maria » Śr sty 06, 2010 8:15 pm

Ja ze swojej strony moge powiedziec ze mozesz jechac spokojnie.Margot to naprawde dobre miejsce zeby wypocząć. Cisza, spokoj, duzy park okalający hotel. Bardzo ladne i duze pokoje. Standardowa dwójka, wcale nie jest standardowa w porownianiu z innymi obiektami w tej cenie. Wszystko nowe, obiekt o ile mi wiadomo dziala od roku. Bylismy tam pol roku temu i wybieramy sie znowu. Widzialam, na ich stronie ze otorzyli juz centrum spa. Az mi sie milo zrobilo od wspomnien z ostanich wakacji:)
Maria

Postprzez liku » Pt sty 08, 2010 10:45 am

A ja mam do Was pytanie

Jakie są ceny w Pałacu Margot i co one obejmują ?
liku

Postprzez anonim » So kwi 03, 2010 1:38 pm

Czy ktoś mógłby podać świeże informacje jak tam jest? Nie mogę wyszukać za dużo opinii.
anonim

Postprzez MARII » Śr kwi 07, 2010 7:52 pm

BYŁAM TAM Z MĘŻEM I OSOBIŚCIE NIE POLECAM.OBIADO -KOLACJIE BEZNADZIEJNE, BARDZO MAŁY WYBÓR.ZA TE PIENIĄDZE ZJESZ DOBRY OBIAD W KAŻDEJ RESTAURACJI. NIEPRZYJEMNY ZAPACH W ŁAZIENCE.POKOJ 2 OSOBOWY MAŁY.BRAK RESTAURACJI!!! JEDYNIE BAR.CENA WYGUROWANA JAK NA ŚWIADCZONE USŁUGII.
MARII

Postprzez anonim » Cz kwi 08, 2010 2:55 pm

MARII czy korzystaliście z ich usług, jak wyglądają zabiegi, masaże itd? Jak wygląda sprawa z basenem i saunami?
anonim

Postprzez wróciliśmy » Pn kwi 26, 2010 10:44 am

Mogę stwierdzić, że wszystkie negatywne opinie są najprawdopodobniej pisane przez konkurencję. Właśnie wróciliśmy z 3 dniowego pobytu w tym pałacu i mogę stwierdzić, że jest bardzo dobrze. Obsługa miła, zabiegi trwają tyle ile miały trwać, nie jest nic źle podliczane, pokoje zgodne z opisem, czyste i ładne, śniadania dobre i dużo do wyboru.
Baliśmy się jechać po przeczytaniu tego wszystkiego, ale wiem, że warto było. Inaczej nie byłoby chyba pełnego obłożenia pokoi. Polecam jak najbardziej.
wróciliśmy

Postprzez wroclawianin » Pn maja 03, 2010 8:24 pm

UWAGA!!!UNIKAĆ TEGO MIEJSCA .OBSŁUGA + WŁASCICIELE-KATASTROFA!!!.
wroclawianin

Postprzez justyna » Cz maja 06, 2010 2:29 pm

Byłam tam z moim chłopakiem kilka dni temu... bardzo podobała nam się strona internetowa, pokoje, spa itp...
w rzeczywistości otrzymaliśmy maleńką dwójkę... jeżeli chodzi o jedzenie to śniadania standardowe- nic szczególnego a obiadokolacji nie polecam- w pobliżu znajduje się włoska knajpka Mamma Mia (jest polecana przez hotel)- tak pysznego jedzenia nie jadłam jeszcze w kapraczu. świetne włoskie dania, makarony, wina...- pyycha:)
Jeżeli chodzi o spa... fajny duży basen, jacuzzi, ale cholernie śmierdzi chlorem- więcej niż 10 min nie dało się wytrzymać. Sauny są nawet do przyjęcia, ale nic szczególnego. Reasumując za tę cenę spodziewaliśmy się czegoś lepszego...
justyna

Postprzez Ania2 » N maja 09, 2010 12:50 pm

Dobre miejsce żeby wypocząć. Cisza, spokój, duży park okalający hotel. Bardzo ładne i duże pokoje, pyszne śniadania. Jeżeli chodzi o spa... fajny duży basen z rwącą rzeką, jacuzzi i 3 sauny (fińska, turecka i infared ). Polecam
Ania2

Postprzez MARII » So maja 22, 2010 8:08 pm

NIE JESTEM KONKURENCJĄ ALE OSOBIŚCIE NIE POLECAM!!!! CENA WYGÓROWANA NA POZIOM USŁUG OFEROWANYCH PRZEZ HOTEL.MARII
MARII

Postprzez Ania3 » Cz cze 03, 2010 5:03 pm

Nie jestem z konkurencji, to głupie tak pisać, bo można już w ogóle uogólnić, że Ci co piszą pozytywnie to ludzie z Pałacu M. a Ci co piszą negatywnie to konkurencja.
Ja miałam w kwietniu spedzić w Pałacu Mrgot tydzien czasu, niestety po 2 dobach przenieślismy się do innego hotelu.
Obiekt jest naprawde ładny, ładny mały basen, z rwącą rzeką, małe ale sympatyczne jacuzzi, sauny (choć z 3 dobrze dzialała tylko jedna. Pokoje ładne, aczkolwiek dużo mniejsze niz to się wydaje na zdjęciach, a w łazience faktycznie nie pachniałao ładnie.
Na terenie hotelu nie ma wyznaczonego miejsca dla osób palących, więc życzę miłego wypoczynku zimą lub gdy pada deszcz, a ktoś musi zapalić.
Nie ma możliwości zjedzenia obiadu/kolacji.
A do centrum jest kawałek drogi.
Śniadanie było syte, ale codziennie takie samo, tylko ilość się zmniejszała o to co zjedzone, nie wiem co bym miała jeść 3 dnia, czy było by to świeże.
Podsumowująć obiekt naprawdę łady, aż szkoda że nam pobyt sie nie udał, ma potencjał, wszytsko nowe, przyjemne, stylowe, taki troszkę inny świat dostępny dla każdego, bylo mi przykro gdy musialam opuszczać to miejsce, ale załoga praktycznie nie przejęła się tym.
Więc zależy co kto lubi i jakie ma wymagania, nasze może były za duże, a do tego brzydka pogoda.
Ale mogłoby być dużo lepiej przy bardziej kompetentnej obsłudze i działajacej restauracji, i pomimo tego, że ja nie palę, to uważam, że palaczom nleży wyznaczycv jakieś miejsce do palenia.
To tyle ode mnie.
Ania3

Postprzez Eliza » So sie 14, 2010 10:34 am

Właśnie wróciliśmy z mężem 3 dniowego pobytu z Pałacu Margot, gdzie skorzystaliśmy z masażu ciała, twarzy a także z saun i basenu. W ostatnim dniu zostawiliśmy bagaże i korzystając z ładnej pogody wybralismy się na wycieczke szlakiem spod Białego Jaru na Śnieżkę. Bardzo miło i komfortowo wykorzystaliśmy czas pobytu. Z mojej strony to tyle, obiekt wart pobytu.
Eliza

Postprzez TURYSTKA » N sie 22, 2010 3:30 pm

witam,
a ja polecam
mimo początkowej wpadki (przyjechałam przed rozpoczęciem doby hotelowe i trafiłam do nie posprzątanego pokoju) cały pobyt przebiegał w bardzo miłej atmosferze. Obsługa bardzo miła, jedzenie dobre pokoje wcale nie takie małe (2 większa niż np. w MERCURE, nie wiem czego spodziewała się MARII), fakt nie ma miejsca do palenia, ale w SPA chyba chodzi o to żeby była zdrowo (nie wiem czy wiesz ANIA3, że w całym świecie odchodzi się od palenia w miejscach publicznych). Ogólnie polecam
TURYSTKA

Powrót do Apartamenty